dimarts, 12 de febrer del 2013

Segona xerrada: ALIMENTA'T


A la tarda del passat dimecres dia 12 a l’EBM La Cabanyeta vam tenir la segona xerrada del Punt de Trobada. Sota el títol “ALIMENTA’T” i amb la nostra ponent convidada que va ser Nuria Beà, pedagoga i Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels aliments i diplomada en nutrició humana i dietètica, ens reunim a la sala polivalent de la Cabanyeta amb les famílies a les 18h de la tarda i dues educadores de l’escola: Lorena Soler i Gemma Lluch.

A la trobada hi van assistir diverses famílies de la Llar, interessades en els tipus d’aliments i en com combinar aquests en els diferents àpats del dia a dia dels infants perquè gaudeixin d'una alimentació equilibrada.


La Núria va presentar la xerrada amb una presentació projectada a gran pantalla de diferents diapositives amb diferents aliments i també amb un breu esquema de què ens aporta cada aliment al cos. Tot això adaptant-se a les preguntes que van anar sorgint entre les famílies assistents. Cadascú va poder preguntar i comentar els problemes que més els preocupen, així com intervenir en les diferents qüestions que es van plantejar. La nostra professional va respondre segons els seus coneixements, aconsellant a les famílies sobre “com fer que els infants puguin menjar de tot” o bé “com intentar que provin aliments que no els ve tant de gust”.  




Per concloure la xerrada, vam parlar d’alguns exemples que les famílies ens explicaven sobre com es feia a les seves llars a l’hora dels àpats. Es va donar també molta importància en què els adults siguem els exemples dels nostres infants i que intentem gaudir dels moments d’entaular-nos ja que així també potenciarem la comunicació entre pares i fills.

Us recordem que a l’escola l’equip educatiu ha creat un racó de les xerrades per a vosaltres, les famílies. Allà hi trobareu durant aquest mes les diapositives de les quals va parlar la Núria. Tot i així, us animem a que assistiu a les xerrades ja que és molt més interessant en viu, és a dir, viure les experiències del diàleg entre les famílies i el ponent i educadores que hi assisteixen.

Us convidem també a que seguiu la seva pàgina web: www.alimentat.com

L’EBM La Cabanyeta us anima a participar a la pròxima xerrada que serà el DIJOUS 28 DE FEBRER.

Agraïments:
Als pares i mares que hi varen assistir.
Nuria Beà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada